4pets

4pets


4pets er buret for deg som ønsker det beste for både hunden og bilen

Med flere unike og patenterte løsninger utmerker 4pets seg på alle måter, fra stabilitet, tidløs design og førsteklasses materialer. Viktigst av alt, hunden din er sikker, noe som også forbedrer din egen sikkerhet.

4pets hundebur er det første hundebur i verden med TÜV SÜD sertifikat med perfekte testresultater, og resultatet er enestående i både kollisjonstest og i alle andre områder dekket av den svært omfattende testen.
Buret er utviklet og produsert i Sveits, og er et resultat av grundige forundersøkelser og kvalitetsikret produksjon. 

 

Hvorfor velg 4pets PRO hundebur?

  • Vedlikeholdsfritt bur i høy kvalitet – alle deler av buret er vedlikeholdsfrie, inkl. smørefrie hengsler.
  • Høykvalitets materialer – alle 4Pets Pro hundebur er patenterte og produsert i aluminium og hightech materialer for høy finish, sikkerhet og moderne design. Patenterte hjørnekoblinger forsterket med glassfiber gjør hundeburet ekstra sterkt ved en ulykke.
    Vertikale glatte rør hindrer klatring og biting samtidig som det gir hunden fri sikt bakover. Heller ingen skarpe kanter som hunden kan skade seg på.
  • Lås - enkelt å lukke døren:Den geniale twist-lås gjør at døren klikker på plass med en gang. Døren kan betjenes med en hånd, noe som gjør at du har en hånd fri for å holde hunden på plass.
  • God luftsirkulasjon - buret har god lufting både på sidene og i bakkant 
  • Praktisk vanntett bunn, sterk og hygienisk, samt kraftige og vannbestandige vegger i MDF
  • IPS bakvegg ” IPS –Inpact Protection System” er den røde bakveggen som er konstruert for å være sikrere samt å absorbere energi fra en evt. kollisjon
  • 4pets hundebur er 100% lydløst!

Resultatet er at 4pets bur er noen av de sterkeste og tøffeste hundebur i verden. Ingen annet bur gir både deg og hunden din så mye kvalitet i kombinasjon med et tidløst design. 

Dette er buret for deg som ønsker det beste for både hunden og bilen.

 

NYHET! Stilig og trygt hunde- og kattebur for sikker transport i bil 

4pets Caree – praktisk og stilig bilbur til hunder og katter som veier opptil 15 kg som foretrekker lett, kompakt og sikker transport på alle bilseter.

Caree gir deg muligheten til å ha dyret på et hvilket som helst passasjersete, men på en sikker måte, Festes enkelt og trygt til bilen ved hjelp av enten sikkerhetsbelte eller 4Pets Caree bilbur ISOFIX Connector (tilleggsutstyr for IsoFix Connector)

Buret er utstyrt med to praktiske håndtak og en dør på hver side. Putene er vask- og utskiftbare ved behov. Baksiden av buret kan justeres slik at Caree passer i alle biler.

4Pets Caree har blitt utsatt for de strengeste testene av det offisielle testinstituttet TÜV Süd i Tyskland. Slik tysk godkjenning er automatisk også godkjent i Norge.

Mål: Høyde 47,2 cm Bredde 47,2 cm Dybde 57 cm Vekt 7,5 kg

4pets burene leveres i 11 størrelser, og muliggjør at det finnes et bur som passer inn i de fleste biler og for de fleste hunder. Buret er skrådd foran og bak for å passe inn i dagens biler. 

Buret tilbys også i to størrelser dobbelbur, med separat åpning og låsing av dørene. 

Det finnes også ekstrautstyr som kan kjøpes separat.

For mer informasjons også - https://www.petcare.se/varumarken/4pets