Om oss

 

Om oss
Premium Pet Products AS er markedsledende leverandør av høykvalitetsprodukter til kjæledyr. Vi selger og markedsfører de merkevarene Farmina, EverClean, Hunter, LitterPearls og Petosan. Premium Pet Products AS ble etablert i 1986 og har i dag 18 ansatte, hovedkontoret ligger på Furuset i Oslo. 

Vår produktmiks
Vår produktmiks er omfattende og består av høykvalitetsernæring til hunder og katter med den italienske merkevaren Farmina. Diettene er skreddersydd slik at de tilfredsstiller de forskjellige ernæringsmessige behovene, uansett rase, alder, størrelse, aktivitetsnivå, sensitiviteter og helse. Den tyske merkevaren Hunter har et bredt spekter av høykvalitetsutstyr til hunder, katter og hester. Et bredt sortiment bestående av koppel, leie- og halsbånd laget av lær og nylon, seletøy, dressurlenker, polstrede hus, senger med mer.

Vår visjon
Vår visjon er å øke livskvaliteten til kjæledyr ved å tilby de beste kvalitetsproduktensom finnes på markedet. Vi vil være det foretrukne valget for høykvalitetsprodukter i forhold til forbrukerne, våre samarbeidspartnere og våre forhandlere.

Vår kompetanse
Vår faglige ernæringskompetanse og salgserfaring er enestående, og har gjennom 15 år gjort oss til markedsledende leverandør i Norge.

Ønsker du å  komme i kontakt med oss, send gjerne en e-post til post@petproducts.no