Om oss

 

Om oss
Premium Pet Products AS er markedsledende leverandør av høykvalitetsprodukter til kjæledyr. Vi selger og markedsfører merkevarene Farmina, Ever Clean, Earth Rated, Dogbooties og LitterPearls. Premium Pet Products AS ble etablert i 1986 og har i dag 6 ansatte med hovedkontor på Furuset i Oslo. 

Vår produktmiks
Vår produktmiks er omfattende og består blant annet av høykvalitetsernæring til hunder og katter med den italienske merkevaren Farmina. Diettene er skreddersydd slik at de tilfredsstiller de forskjellige ernæringsmessige behovene, uansett rase, alder, størrelse, aktivitetsnivå, sensitiviteter og helse; førsteklasses kattesand fra Ever Clean, med karbonaktivert teknologi; miljøvennlige hundeposer og hundesokker. 


Vår visjon
Vår visjon er å øke livskvaliteten til kjæledyr ved å tilby de beste kvalitetsproduktensom finnes på markedet. Vi skal være det foretrukne valget for høykvalitetsprodukter i forhold til forbrukerne, våre samarbeidspartnere og våre forhandlere.

Vår kompetanse
Vår faglige ernæringskompetanse og salgserfaring er enestående, som gjennom 15 år gjort oss til markedsledende leverandør i Norge.

Ønsker du å  komme i kontakt med oss, send gjerne en e-post til post@petproducts.no